BetOnline Poker Beoordeling
Bonus aangeboden

100% up to $1000

+

$100,000
in Gegarandeerde Toernooien


(New 18+ customers only)
(T&Cs/wagering requirements apply)
Gelicentieerd door
Panama
Stortings methodes
Toestellen
  • 100% bonus bij eerste storting
  • Promo Code: NEWBOL
  • Bankieren via cryptocurrencies
  • Top 3 in NL spelersverkeer
Screenshots

Video overzicht

'
Bezoek BetOnline PokerNu

BetOnline – 100% bonus op eerste storting

by Dusan Jovanovic Updated: augustus 22, 2022
BetOnline Poker wordt door veel spelers een van de beste pokersites op de markt genoemd. Dit pokermerk bestaat al sinds 1991, maar de pokertak werd pas in 2011 opgericht. De ervaring in de industrie heeft geresulteerd in het solide poker platform dat BetOnline biedt, het is een van de beste plaatsen om poker te spelen voor Poolse spelers.

Oorspronkelijk uit Costa Rica, BetOnline verhuisde naar de online sfeer in 2001 en het duurde niet lang voordat alles verhuisde naar Panama, waar het nog steeds is gevestigd vandaag. Al meer dan 20 jaar heeft het bedrijf zijn bedrijf gestaag geleid en altijd op tijd geld uitbetaald aan zijn spelers.

Aanvankelijk had het pokerplatform een overeenkomst met het softwaremerk Chico, maar in 2016 werd deze overeenkomst niet verlengd, en in plaats daarvan werd een nieuw eigen pokersysteem uitgebracht. Het werd ontwikkeld door Connective Games, waardoor de populariteit van BetOnline nog meer groeide, dus het blijft nog steeds een goede plek om te spelen voor NL spelers.

Begin met spelen bij BetOnline en profiteer van enorme bonussen, spannende toernooien, freerolls voor nieuwe spelers en lucratieve uitdagingen.

Profs

  • Accepteert spelers uit NL
  • Ideale mobiele app beschikbaar met unieke opties
  • Eigen pokersoftware sinds 2016
  • Sterkt het bankieren via cryptocurrencies aan
  • Gelicentieerd in Panama
  • Tot $1,000 aan welkomstbonus

Misses

  • Vergoedingen voor kaartstortingen
  • Vergoedingen voor Moneygram-opnames en bankoverschrijvingen

Is BetOnline Poker legaal?

BetOnline heeft een gokvergunning in Panama sinds het daar in 2004 naartoe verhuisde, en dit is wat ervoor zorgt dat alle pokerspellen in een veilige en eerlijke omgeving plaatsvinden.

Aangezien het platform vrij vloeiend is in de soorten online gokken die het aanbiedt, met de mogelijkheid om toegang te krijgen tot sportweddenschappen, casino, races, eSports en meer, naast poker, heeft het een stroom van verschillende spelers die regelmatig de site passeren, populair in Polen zijn weddenschappen op de BetOnlnie site.

Als je bedenkt dat het momenteel bij de top drie online poker rooms hoort die spelers uit NL accepteren, plus het feit dat het zo’n lang leven heeft gehad, moet BetOnline het wel goed doen.

Kan ik bij BetOnline in NL spelen?

Ja, BetOnline heeft altijd NL spelers geaccepteerd en doet dat nog steeds. De site is niet geblokkeerd en betaalt altijd op tijd uit, wat wordt bevestigd door jarenlange ervaring op de markten en duizenden tevreden spelers.
BetOnline staat niet op de verboden lijst, is niet geblokkeerd, is veilig en accepteert NL spelers, wat wilt u nog meer?

BetOnline Poker Software & Games

Het gebruik van BetOnline’s eigen software heeft zeker wonderen verricht voor de site. Toegegeven, het Chico netwerk was niet bijzonder drastisch in termen van kwaliteit, maar na de revisie die plaatsvond in 2016, is de pokerroom erin geslaagd om uit te blinken op dit gebied.

Het wordt door sommigen een van de beste poker rooms genoemd-tenminste als het op functionaliteit aankomt. Dit heeft veel te maken met het feit dat Connective Games de maker ervan is, en hoewel het even duurde voor ik deze propriëtaire software kon waarderen, heb ik nu een punt bereikt waarop ik geniet van alles wat het te bieden heeft.

Ik herinner me dat ik bij BetOnline speelde toen ze daar nog de Chico-software gebruikten en hoezeer die veranderd is door de overstap naar de propriëtaire software die er nu is. Natuurlijk moet je, zoals bij alle software, kijken naar je eigen voorkeuren en hoe goed het werkt voor pokerspelers in holistische zin.

Persoonlijk vind ik het goed wat BetOnline nu in hun software heeft. Ik was er eerst niet van overtuigd, maar wat het nu voelt is een meer unieke spelervaring vanwege het feit dat deze software speciaal voor de poker room is ontworpen.

Grenzen van poker bij Betonline

BetOnline Poker Games Minimum Maximale inzet
No-Limit Hold’em 0.01/0.02 $5/10
Vast-Gelimiteerde Hold’em 0.05/0.10 $1.50/3
Omaha 0.01/0.02 $5/10
Student 0.10/0.20 $5/10
Americana 0.10/0.20 $5/10
32 kaarten trekken 0.10/0.25 $5/10
Razz 0.10/0.20 $5/10

 

Als u niet tevreden bent met wat u ziet wanneer u voor het eerst een van de tabellen opent, zijn er verschillende aanpassingsmogelijkheden beschikbaar. Dit omvat de mogelijkheid om de kleur van het tapijt en het vilt op de tafel te veranderen. Toevallig spreken deze aanpassingsmogelijkheden mij altijd aan. Vraag me niet waarom – maar ik vind het altijd nuttig om naar een aantrekkelijke omgeving te kijken als ik poker speel.

Bovendien kun je de kleur van de rugzijde van je speelkaarten veranderen en het soort geluid dat je wilt horen tijdens het spelen, naast andere aanpassingsmogelijkheden.

Hoewel de lobby niet ver afwijkt van wat BetOnline eerder heeft aangeboden, namelijk informatie over tafels, potgroottes en floppercentages, is deze op veel andere gebieden sterk verbeterd.

BetOnline Pokertafel

In de afbeelding hierboven kunt u zien dat u altijd de gebruikersnamen en balansen kunt zien van alle spelers waartegen u speelt bij BetOnline.

Het eerste, en waarschijnlijk het belangrijkste voor mij, is dat het zeer snel werkt, en ongeveer 55-65 handen per uur levert voor tafels met 10 of meer zitplaatsen en tot ongeveer 75-80 handen voor die met 6 zitplaatsen.

Als u vrienden wilt maken met andere spelers bij BetOnline, kunt u gebruik maken van de vriendenlijst.

U kunt er specifieke spelers aan toevoegen en wanneer zij online zijn, kunt u zich bij hen aansluiten of hen uitnodigen om te spelen. Tegelijkertijd kun je spelers markeren waarmee je niet meer wilt spelen, wat deze functie erg handig maakt.

Over het geheel genomen zijn er een of twee problemen die moeten worden opgelost. Ik zou zeggen dat het kenmerk van een zeer toegewijde pokersite is dat de software ongeëvenaard is. BetOnline’s eigen software is inderdaad erg mooi, hoewel het nooit zal worden beschouwd als het beste aanbod in de industrie.

Wat duidelijk is, is dat de software een grote snelheid aanhoudt als het op spellen aankomt, en de graphics zijn erg mooi. Hoewel, als u op zoek bent naar iets dat zeer is de absolute beste, BetOnline misschien niet aan uw behoeften in dit opzicht.

BetOnline promoot anoniem spelen niet

Dit is misschien een van die dingen die afhangt van wat u verkiest als speler, maar BetOnline is niet zoals sommige andere poker rooms in dat er geen anoniem spel beschikbaar is. Dus als jij het type speler bent dat liever verborgen blijft tijdens het pokeren, dan is dit platform niets voor jou.

Persoonlijk heb ik er nooit last van gehad dat anderen mijn gebruikersnaam, saldo en wat andere informatie konden zien. Ik gebruik een gebruikersnaam, dus het is niet zo dat ze iets specifieks over mij kunnen zien.

Natuurlijk zijn niet-anonieme tafels nog steeds erg aantrekkelijk voor een bepaalde groep spelers. Als u liever bijhoudt met wie u speelt en met wie u eerder gespeeld hebt, kan dit nuttig zijn. Het kan echter ook een nadeel zijn, omdat sommige spelers door anderen kunnen worden gevolgd of uitgebuit.

Gamen zonder anonimiteit is geen groot probleem

Hoewel ik altijd de voorkeur geef aan online pokersites die anoniem spelen als het op poker aankomt, beoordeel ik BetOnline nog steeds zeer hoog. In de jaren dat ik speel ben ik nog nooit gevolgd, gevolgd, gestalkt of anderszins aangevallen door andere spelers op deze site.

Dat wil niet zeggen dat het andere spelers in deze poker room niet is overkomen, dus ik adviseer altijd voorzichtig te zijn als je op deze manier speelt en een beetje op je hoede bent. Dit betekent natuurlijk dat de spelers die regelmatig spelen en de neiging hebben om misbruik te maken van de onervarenheid van andere spelers, hier mogelijk hun voordeel mee kunnen doen. Een anoniem pokerspel zal dit onmiddellijk doen verdwijnen.

Nogmaals, het komt meer neer op persoonlijke voorkeur dan op iets anders. BetOnline heeft zijn standpunt over dit soort opstellingen sinds de oprichting niet gewijzigd, zelfs niet na de introductie van zijn eigen software in 2016. Het is waarschijnlijk dat de site geen pokeranonimiteit ondersteunt, dus over het algemeen is het een kwestie van je eigen oordeel. U zult nog steeds in staat zijn om te genieten van spannende gameplay op de site.

Anonieme tafels zullen ook je vriendenlijst nutteloos maken, dus het hangt ervan af of je graag met vrienden speelt of niet.

Windows en MAC downloads

Het is waar dat je niet altijd hoeft te pokeren via een webbrowser. Als u wilt, kunt u gewoon pokersoftware downloaden naar uw desktopcomputer. Het downloaden van deze software is gratis en het is beschikbaar voor zowel Windows als MAC computers.

Het bestand is vrij snel gedownload naar mijn Windows laptop en draait er zeer soepel op. Het heeft dezelfde instellingen als een online poker room, dus niets zou er anders uit moeten zien als u besluit op deze manier te spelen.

BetOnline Poker – Direct Spelen

Terwijl sommige andere online poker platforms proberen hun spelers te dwingen om de nodige poker software te downloaden op hun computer, is dit niet het geval met BetOnline.

In plaats daarvan biedt de site vrijelijk de mogelijkheid om te spelen via een webbrowser of door de software te downloaden. Dit is iets wat ik echt leuk vind aan deze poker room, omdat het hebben van software op mijn desktop niet iets is wat ik altijd graag wil hebben. Ik vind het veel gemakkelijker om via een webbrowser naar de site te navigeren en op die manier toegang te krijgen tot de tabellen.

Zowel de downloadbare software als de browserversies van de lobby zijn precies hetzelfde, dus je verliest op geen enkele manier iets.

BetOnline Poker Bonussen

De online pokerarena is de laatste jaren erg concurrerend geworden, met een overvloed aan pokeraanbieders die hun diensten aan klanten aanbieden. Dit heeft ertoe geleid dat veel spelers kiezen voor inferieure online pokeraanbieders, want voor elke goede en gerenommeerde pokerruimte zijn er twee inferieure.

Als er echter iets positiefs uit de bus is gekomen, dan is het wel de toename van aanbiedingen en bonussen, die een rechtstreeks gevolg is van de toegenomen concurrentie. Welkomstbonussen voor nieuwe spelers zijn geen uitzondering.

BetOnline Poker Promotie

De bovenstaande afbeelding toont de huidige BetOnline poker aanbieding die u kunt krijgen op dit moment!!!

De BetOnline poker bonus is in de loop der jaren verschillende keren gewijzigd, maar heeft momenteel een van de betere aanbiedingen in vergelijking met vroegere bonussen. Dit is een relatief eenvoudige poker bonus die alleen vereist dat u zich aanmeldt en uw eerste storting doet. Er is niets moeilijks aan.

Bad Beat Jackpot

Een van de meest innovatieve poker functies bij BetOnline is de Bad Beat Jackpot tafels. Hier is hoe deze Jackpot werkt.

Laten we zeggen dat je speelt op een aantal Bad Beat Jackpot tafels aangewezen door BetOnline met Quad Jacks of beter en je verliest. In elke andere normale poker room, zou je “met lege handen naar huis gaan” en je echt depressief voelen. Echter, in een Bad Beat Jackpot kamer, zijn zowel u als iedereen aan uw tafel winnaars. Concreet, dit is hoeveel iedereen aan tafel zal winnen:

  • 35% van de pot voor de bad beat speler
  • 17.5% van de pot voor de winnaar van de hand
  • 17,5% van de pot verdeeld onder de spelers aan de tafel
  • 30% van de pot gaat naar de volgende Bad Beat Jackpot

.
Aangezien dit een progressieve jackpot is, kan deze theoretisch uitgroeien tot buitensporige bedragen. In februari van dit jaar bijvoorbeeld bereikte de eerste Bad Beat Jackpot het astronomische bedrag van $392.000.

Freeroll met $5.000 jackpot voor nieuwe spelers

Een andere verleidelijke functie van de BetOnline poker room is de mogelijkheid om deel te nemen aan een $ 5.000 freeroll voor nieuwe spelers. Voor alle nieuwkomers bij BetOnline is een plaats gereserveerd in de $5.000 New Player Freeroll van zondag.

Een kaartje bemachtigen voor het toernooi van zondag 20.00 uur (oostelijke tijd) is ongelooflijk eenvoudig. Alles wat je hoeft te doen om een plek in het freeroll toernooi te verdienen is je eerste storting bij BetOnline en je bent goed om te gaan.

Tiers bij BetOnline Poker

Hoewel het waar is dat veel online poker sites bieden hun spelers de mogelijkheid om verschillende bedragen vrij te spelen als ze spelen en het bereiken van bepaalde niveaus, dit is niet het geval met BetOnline.

In plaats van een levelsysteem, speelt u gewoon echt geld potspellen of neemt u deel aan toernooien en verdient u daarvoor Comp Points. Zoals ik al eerder zei, hoeft u slechts 5.000 Comp Points te verdienen om $10 van het totale bonusbedrag vrij te spelen. Hoe meer je kunt spelen, hoe meer bonusfondsen je kunt vrijspelen en vrijgeven.

Afhankelijk van het type speler dat je bent, kan dit als beter of slechter worden beschouwd dan een niveausysteem.

Over het algemeen is het vrij gemakkelijk om verschillende $10 bonussen vrij te spelen binnen de eerste dag of twee van deelname aan de spelen.

Zoals gezegd, spelers met een hogere inzet zullen waarschijnlijk meer profiteren van deze welkomstbonus dan spelers aan de onderkant van de schaal.

Het beloningssysteem op deze site kan beter. Dat wil niet zeggen dat het bijzonder slecht is – in feite is het dat verre van. Er zijn echter andere poker rooms die waarschijnlijk meer veeleisende fans tevreden zullen stellen die op zoek zijn naar een platform met meer beloningen. BetOnline biedt een mooi uitgebalanceerde oplossing op dit gebied.Er is niets dat je tegenhoudt om plezier te hebben en te genieten van wat BetOnline te bieden heeft. In feite zijn er niet veel poker rooms die kunnen zeggen dat ze een beter niveau bieden dan dit platform, dus BetOnline heeft veel om trots op te zijn in dit geval

BetOnline Poker Toernooien

Als u klikt op de knop “Toernooien” in de lobby, ziet u alles wat BetOnline aanbiedt in dit gebied. Wat oorspronkelijk begon als een kleine toegevoegde perk aan het platform is uitgegroeid tot een hoogtepunt voor pokerspelers.

BetOnline Poker Toernooien

In de afbeelding hierboven ziet u dat de toegang tot toernooien bij BetOnline heel eenvoudig is en dat u in de lobby meteen alle relevante informatie kunt zien.

BetOnline’s toernooi sectie heeft voor elk wat wils, met zowel standaard als late registratie beschikbaar. Voor elk toernooi wordt alle relevante informatie gegeven, zoals het aantal spelers aan de tafel, of er een gegarandeerde prijs is, rebuys en nog veel meer.

Hoewel ik bepaalde voorkeuren heb voor online pokertoernooien (waaraan BetOnline zeker voldoet), is er echt voor elk wat wils op dit platform. Dit is wat ik verkies als ik toegang heb tot toernooien:

  • Gegarandeerde prijzenpotten
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan satellieten
  • Tafels met 6 zitplaatsen
  • Late registratie optie
  • Registratiemogelijkheid

BetOnline heeft verschillende andere functies voor hun toernooien. Zoals ik al eerder zei, er is voor elk wat wils op deze site.

Niet alleen dat, maar je kunt ook andere relevante informatie zien voordat je aan een toernooi meedoet. Deze bevatten informatie over deelnemers die zich reeds voor het toernooi hebben ingeschreven, naast wanneer de inschrijving eindigt, wanneer het toernooi begint, het minimumaantal spelers dat voor het toernooi vereist is en de huidige prijzenpot.

Ik hou van pokertoernooien, dus zien hoe goed BetOnline werkt aan hun toernooi aanbod is zeer aantrekkelijk voor mij.

Mijn dagelijkse BetOnline toernooi hoogtepunten

Er zijn veel toernooien bij BetOnline, waardoor het vrij moeilijk is om de hoogtepunten eruit te pikken, omdat er zoveel evenementen gaande zijn. Elk uur vinden er zo’n vijf of zes toernooien plaats, met een breed scala aan buy-ins en prijzen in elk toernooi.

Als ik naar het toernooischema kijk, zijn enkele van mijn persoonlijke hoogtepunten die plaatsvinden:

    Mijn dagelijkse toernooi hoogtepunten BetOnline$1,200 guaranteed Hold’em met blindlevels om de 10 minuten en beginfiches van 5,000

  • $1.000 gegarandeerde Turbo Hold’em voor een buy-in van $11
  • Daily Dozen $1,500 gegarandeerd met maximaal drie entries per speler

Grote prijzen bij BetOnline op zondag

Online poker zou niet hetzelfde zijn zonder zondagtoernooien, waar spelers meestal de grootste garanties krijgen om van te profiteren. BetOnline heeft zijn eigen selectie van dergelijke toernooien, waarvan sommige als volgt zijn:

  • Hoofdevenement – $60.000 GTD – 20 GTD-plaatsen voor $16,50
  • Second Chance – $40.000 GTD – 12 GTD seats voor $22
  • Main Event Mini – $12.500 GTD voor $22

Dat gezegd hebbende, zijn er enkele voordelen aan het toernooischema bij BetOnline, zoals late registratie tot het einde, onbeperkte re-buys en andere dergelijke faciliteiten. Toernooien op dit platform zijn zeker een van de grootste attracties voor spelers.

Windfall Jackpot Toernooien

Net toen je dacht dat het niet beter kon, heeft BetOnline Windfall Jackpot toernooien bedacht. Dit zijn eigenlijk Sit and Go-achtige versies van jackpots, met toernooien voor 3 spelers en volledig willekeurige prijzenpotten.

De meeste van deze toernooien leveren je 2x je buy-in op als geldprijs, hoewel er ook de mogelijkheid is om tot 2000x je buy-in te winnen.

Windfall Jackpot toernooien hebben een aantal duidelijke regels, het spel is snel en alle spelers beginnen met 500 fiches. Het resultaat is dat alle Windfall-spellen in vijf minuten of minder worden voltooid.

De Windfall Jackpot opties zijn iets dat BetOnline hebben in plaats gezet om hun spelers een beetje iets extra’s te geven. Het is tenslotte altijd goed om iets anders tot je beschikking te hebben en ervan te genieten.

Natuurlijk, hoe worden de prijzenpotten bepaald als ze willekeurig zijn? Nou, er komt een willekeurig systeem in het spel bij de start van het toernooi. Er zijn zeven verschillende niveaus voor dit systeem, en de rake is 7% op alle buy-ins. In wezen kiest de willekeurige getallengenerator echter welk type prijzenpot in het spel komt.

Hoewel het waar is dat sommige van deze Windfall Jackpot toernooien tot ongeveer 12 minuten kunnen duren, zijn ze meestal zo turbo-charged dat ze binnen vijf minuten afgelopen zijn. Dit is snelle actie op zijn best, hoewel het misschien meer aantrekkelijk is voor recreatieve spelers dan voor spelers met veel ervaring.

Je kunt je inkopen in de Windfall optie voor tussen de $3 en $30.

BetOnline Poker Verkeer

Het niveau van het verkeer bij BetOnline is in het verleden twijfelachtig geweest, vooral toen het van start ging. Echter, door de jaren heen, is de interesse in de poker room aanzienlijk gegroeid en op dit moment maken een behoorlijk aantal spelers uit Polen gebruik van het aanbod van BetOnline.

De herziening van de pokersoftware heeft zeker in zijn voordeel gewerkt, met geen inferieure graphics meer en een bredere selectie van beschikbare spellen.

Vergeet niet dat het aanbod van toernooien ook een grote invloed heeft op het verkeer naar de site, omdat het meer mensen aantrekt die aan een of meer van die toernooien willen deelnemen.

Natuurlijk, verschillende tijden van de dag trekken verschillende spelers, maar de hoeveelheid verkeer is duidelijk zichtbaar in de BetOnline lobby.

Als u het BetOnline platform tijdens de piekuren betreedt, kunt u meestal verwachten rond de 2.000 spelers te zien die zich door de lobby bewegen en tafels en toernooien spelen. De meesten van hen zullen ook deelnemen aan cash games, wat het nog beter maakt.

Dit omvat zowel Hold’em- als Omaha-versies, en veel tafels zijn volzet. De hele dag door zijn er heel wat spelen in actie, en de spelers verdringen zich om eraan deel te nemen. De meeste hiervan zijn in de vorm van $0.50/$1 inzetspellen.

Dit heeft echter geen invloed op de hogere inzetten, die ook de neiging hebben veel spelers aan te trekken.

In het algemeen geef ik de voorkeur aan de 6-max tafels, maar het is vermeldenswaard dat BetOnline ook Full Ring cash tafelspelen heeft die ook vol zitten. In feite heb ik verschillende keren gezien dat dergelijke spelen volle tafels hadden en verschillende mensen die wachtten op een plaats aan de tafel.

BetOnline Mobile Poker

Mobiel poker is ook mogelijk bij BetOnline. Hiervoor moet je een gratis app downloaden op je toestel. Het is beschikbaar voor gebruikers van Android-, Apple- en Blackberry-toestellen, en u kunt de QR-code scannen of het relevante bestand downloaden door de mobiele versie van de site te openen via de webbrowser van uw toestel.
BetOnline Poker Mobile
De bovenstaande afbeelding laat zien dat toegang tot een BetOnline-pokerroom vanaf een mobiel apparaat net zo eenvoudig is als spelen op een desktopcomputer.

Het is gewoon een kwestie van bladeren door de verschillende poker games beschikbaar en kies welke tafel u wilt deelnemen.

De lay-out die wordt weergegeven is vrij gelijkaardig aan degene die u krijgt wanneer u de BetOnline-software naar uw desktopcomputer downloadt. Dit maakt het naar mijn mening veel gemakkelijker.

Ik gebruik een Samsung Android telefoon en ik vind de app erg handig als ik niet thuis ben. Hij reageert zeer snel en is uitstekend geoptimaliseerd. Plus, ik hou van het feit dat de graphics en alles opvallen.

Wat personalisatie betreft, heb je niet zo veel opties als bij desktop software, maar dat is geen probleem. Ik zie het eerder als een extraatje dan als een noodzaak om poker te spelen.

De grootste voordelen van de mobiele app van het merk zijn echter de mogelijkheid om deel te nemen aan toernooien en ondersteuning voor meerdere tafels (tot vier). Het heeft ook een voordeel ten opzichte van sommige andere apps, in dat je kunt deelnemen aan Sit & Go opties, en dit blijkt een heel aantrekkelijke optie voor mij te zijn.

Voor iedereen die de neiging heeft om deel te nemen aan mobiel poker meer dan iets anders, BetOnline is zeker een geweldige plek voor dergelijke games.

BetOnline Mobiele Poker Exclusief Aanbod

Het was in 2017 dat BetOnline besloot om mobiel poker in hun aanbod op te nemen, en het bleek heel aantrekkelijk te zijn voor veel gebruikers van de site.

In feite was het pas de tweede mobiele poker optie die beschikbaar kwam in Polen, en voor mij staat het boven alle anderen vanwege bepaalde functies die weinig andere poker rooms niet bieden. Zo biedt het bijvoorbeeld multi-tabling, de mogelijkheid om chatballonnen te gebruiken en een ingebouwde kassier om stortingen en opnames gemakkelijker te maken.

BetOnline Poker Stortingen en Opnames

BetOnline heeft nooit geaarzeld om haar spelers te voorzien van een breed scala aan stortingsmethoden. De mogelijkheden die u hebt, hangen echter af van het land waar u zich bevindt.

BetOnline Poker Banking Options

De afbeelding toont de beschikbare betaalmethoden. Voor spelers uit Polen is er een gemiddeld aantal betaalmethoden beschikbaar, cryptocurrencies worden aanbevolen.

Als speler uit Polen zult u merken dat de mogelijkheden aanzienlijk beperkt zijn in vergelijking met veel andere plaatsen. Door naar de website van de kassier te gaan, zult u stortingsopties zien die voornamelijk beschikbaar zijn in de vorm van cryptocurrencies en creditcards. Anderen zullen de mogelijkheid hebben om transacties te verrichten via e-wallets, bankoverschrijvingen en andere dergelijke opties.

BetOnline Poker Betalingsopties

Deposit Methoden Minimale storting Maximale Storting Vergoedingen Succespercentage
Kredietkaarten $25 $5,000 7.5% 90%
Skrill $10 Neen Neen 100%
Neteller $10 Neen Neen 100%
ecoPayz $10 $10 Neen 100%
Bankoverschrijving $1000 Neen Vergoedgekeurd 100%
Kas $1500 Neen Neen 100%
Bitcoin $20 $25,000 Neen 100%
Etherum $20 $25,000 Neen 100%
Litecoin $20 $25,000 Neen 100%
Dash $20 $25,000 Neen 100%
Bitcoin Cash $20 $25,000 Neen 100%

 

Persoonlijk ben ik een grote fan van het gebruik van bitcoin voor mijn online gokken. Toegegeven, niet iedereen deelt mijn mening over de voordelen van cryptocurrencies, maar als Bitcoin-gebruiker kan ik het ten zeerste aanbevelen.

Het is onmiddellijk, anoniem en u kunt meestal grotere bedragen overmaken met Bitcoin dan met standaard betaalmethoden.

Creditcards of alternatieven gebruiken

Niet iedereen bezit cryptocurrency of wil het per se gebruiken om stortingen te doen bij een online poker room. Gelukkig is er het alternatief van het gebruik van een krediet- of debetkaart.

Kaartbetalingen zullen altijd beschikbaar zijn op online goksites, en veel mensen geven er nog steeds de voorkeur aan om ze te gebruiken. Het algemene probleem met het gebruik van kaarten om te storten is dat het platform altijd kosten in rekening brengt voor deze methode. Bij BetOnline, is deze vergoeding 7.5% van het bedrag dat u stort. De enige manier om dit probleem te omzeilen is de cryptocurrency methode te gebruiken.

Met een kredietkaart kunt u slechts tot $500 storten, dus Bitcoin is voor mij een beter alternatief aangezien het maximumbedrag dat u met deze methode kunt storten $50.000 is.

Andere alternatieven die u kunt gebruiken zijn bankoverschrijving, overschrijving van persoon tot persoon en contante cheque.

BetOnline Poker Opnames

BetOnline heeft in het verleden problemen gehad met uitbetalingen, maar dat is vandaag de dag verleden tijd.

U hebt toegang tot verschillende cryptocurrencies voor opname en het is meestal zo dat hoe u ook stort, u via dezelfde methode wordt uitbetaald.

BetOnline Poker-uitbetalingsmethoden

Bitcoin-stortingsrente bij BetOnline
Bitcoin-stortingsrente bij BetOnlineBitcoin is een van die betaalmethodes waar niet veel mensen al te bekend mee zijn. Toegegeven, veel mensen hebben ervan gehoord, maar weten niet precies hoe het werkt. Desalniettemin, als je poker gaat spelen bij BetOnline, raad ik je ten zeerste aan om deze methode te gebruiken. Niet alleen kunt u anoniem stortingen doen, maar de transacties zijn ook onmiddellijk. En ik heb het niet alleen over stortingen hier, want opnames met Bitcoin zijn extreem snel zodra u goedkeuring krijgt van de site.

Uw persoonlijke en privégegevens zullen nooit uitlekken wanneer u Bitcoin gebruikt, want u hebt er geen nodig om het te kunnen gebruiken. U gebruikt gewoon een basisportemonneeadres om geld te versturen en te ontvangen, en dat is alles. Geen kosten, geen wachttijd, geen problemen!

Onttrekkingsmethoden Minimale uitbetaling Maximale uitbetaling Vergoedingen Frequentie Snelheid
Neteller $25 $9,900 Gratis N.v.t. binnen 24 uur
Skrill $25 $9,900 Gratis N.v.t. binnen 24 uur
Bankoverschrijving $500 $24,900 Gebaseerd op bedrag Elke 7 dagen binnen 15 werkdagen
Bitcoin $20 $10,000 Gratis Elke 3 dagen binnen 24 uur
Ethereum $20 $10,000 Gratis Elke 3 dagen binnen 24 uur
Litecoin $20 $10,000 Gratis Elke 3 dagen binnen 24 uur
Dash $20 $10,000 Gratis Elke 3 dagen binnen 24 uur
Bitcoin Cash $20 $10,000 Gratis Elke 3 dagen binnen 24 uur

 

Het mooie van opnemen bij BetOnline is dat als u cryptocurrency gebruikt, u waarschijnlijk het geld ontvangt zodra uw verzoek is goedgekeurd door de site. Ik heb nog nooit een probleem gehad met deze methode, en voordat ik bitcoin gebruikte, werden mijn opnames via bankoverschrijving altijd op een volledig professionele manier gedaan.

Is BetOnline veilig bij het opnemen in Bitcoin?

Er is echt geen ander antwoord op deze vraag dan “ja!”.

Ik geef toe, het klinkt misschien alsof ik nogal bevooroordeeld ben ten opzichte van deze betaalmethode, maar als je kijkt naar alle positieve kanten van bitcoin, kun je het me dan kwalijk nemen?

  • Biedt de snelste methode om geld te storten en op te nemen, waarbij opnames binnen 24 uur plaatsvinden
  • Er zijn geen kosten verbonden aan storten of opnemen via Bitcoin
  • U kunt hogere bedragen storten en opnemen dan bij de meeste andere betaalmethoden
  • Alle transacties met Bitcoin worden anoniem gedaan

Ik zou nog veel meer redenen kunnen noemen om Bitcoin te gebruiken, maar dit zijn slechts enkele van de belangrijkste. Wat heeft het voor zin om 15 dagen te wachten op een bankoverschrijving als ik net zo goed een Bitcoin-transactie kan gebruiken die binnen 24 uur (en meestal binnen 15 minuten) is gedaan.

BetOnline zou niet zo veel cryptocurrency-opties aanbieden als het er niet in geloofde. Het platform promoot ze zelfs op haar stortingspagina als een manier om kaartkosten te vermijden.

Een speler die zijn uitbetaling snel krijgt zal altijd tevreden zijn en zal waarschijnlijk terugkeren naar BetOnline om in de toekomst te spelen. Dus waarom zou de site niet profiteren van het aanbieden van een dergelijke betaalmethode.

Bankoverschrijving als laatste redmiddel

BetOnline staat niet toe dat spelers geld opnemen via een credit- of debitcard, zelfs niet als ze op deze manier een storting hebben gedaan. Dus tenzij u een cryptocurrency gebruiker bent, zult u moeten kiezen voor de bankoverschrijving optie. Toegegeven, dit is de methode die de langste verwerkingstijd heeft, tot 15 werkdagen, maar u kunt er tot $24.900 per transactie mee opnemen. Ook hier worden kosten in rekening gebracht op basis van het bedrag dat u probeert op te nemen, dat ten minste $500 moet bedragen.

BetOnline Poker-spelersondersteuning

Ik heb altijd het gevoel gehad dat de BetOnline poker room een van de beste klantenservice processen biedt. Hoewel het vrij gebruikelijk is om platforms te vinden die ondersteuning bieden voor hun spelers, is het vrij zeldzaam om er een te vinden die dit doet op hetzelfde niveau als BetOnline.

Ik ben erg gehecht aan het kunnen gebruiken van de live chat functie op elke goksite, en gelukkig laat BetOnline je toe om dit te doen vanuit elk venster, zowel in de download versie als in je web browser. Door erop te klikken in de downloadbare versie wordt u in elk geval gewoon doorverwezen naar de site.

Als u liever met iemand aan de telefoon spreekt, kunt u altijd het telefoonnummer gebruiken dat op de pagina “Contact opnemen” staat.

Voor de rest kunt u het team gemakkelijk een e-mail sturen.

Het klantenserviceteam is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Er is altijd de hoop dat je het nooit zult hoeven te gebruiken, maar voor mij is het fijn om te weten dat de service altijd paraat staat bij BetOnline

BetOnline Beoordelingen

De BetOnline site blijft een van de grotere en langer lopende poker rooms die beschikbaar zijn voor spelers uit Polen. Ik speel er al enkele jaren poker, toen het Chico-netwerk verdween voordat de propriëtaire software in gebruik werd genomen.

Het is alleen omdat BetOnline naast poker ook casinospellen en sportweddenschappen aanbiedt, dat het aantal spelers bij deze pokerruimte stabiel is gebleven. Aangezien de meeste spelers naar de pokersite komen vanuit casino of sportweddenschappen, hebben ze niet zoveel ervaring met het spel. Als zodanig zijn deze spelers ongetwijfeld op zoek naar een alternatieve vorm van opwinding om het meeste uit hun saldo te halen.

Het goede van BetOnline is dat je nog steeds veel informatie kunt zien over verschillende spellen, tafels, gemiddelde potten en meer.

Bij BetOnline zult u altijd in staat zijn om relevante spelgegevens te zien, ongeacht welk type poker u speelt of aan welk toernooi u deelneemt.

Het is niet moeilijk te begrijpen waarom de cijfers zo veranderd zijn. Toen BetOnline begon met het aanbieden van online poker, werd het overspoeld met wilde spelers die mee wilden doen met de actie. Maar het lijkt erop dat het platform vandaag vooral gebruikt wordt door spelers die graag bewegen tussen casino, sportweddenschappen, poker en andere opties. Dit heeft uiteraard invloed op de gemiddelde pot, flop en meer omdat, zoals eerder vermeld, deze spelers minder pokerervaring hebben.

BetOnline Poker Review Conclusies

De waarheid is dat er waarschijnlijk geen enkel online platform is dat spelers een 100% perfecte ervaring zal geven. Er kunnen een of twee delen zijn die niet goed genoeg voor je werken.

Het is waar dat er waarschijnlijk niet één online platform beschikbaar is dat spelers een 100% perfecte ervaring zal bieden. Er kunnen één of twee onderdelen zijn die voor u niet goed genoeg werken.

BetOnline is niet anders. Op dit moment fungeert BetOnline naar mijn bescheiden mening als een van de beste online pokerplatforms. Ja, het heeft sterke concurrentie van andere sites.
Ja, het is niet iets dat iedereen in gelijke mate tegemoet zal komen, maar de site heeft een mooie balans gevonden die veel andere pokersites niet weten te bereiken.

BetOnline’s speciale aanbiedingen, welkomstbonussen, freerolls en uitdagende en lonende toernooien zullen iedereen aanspreken. Functies zoals de Bad Beat Jackpot, die astronomische bedragen kan bereiken, maken het spel plezierig voor spelers, zelfs als ze verliezen.

De software waarop het spel wordt gespeeld is een van de meest betrouwbare en veilige. Het zorgt ervoor dat alle spelers gelijk worden behandeld en dat iedereen evenveel kans heeft om de pot te winnen.

Over het geheel genomen is BetOnline perfect geschikt voor de Poolse markt met een aantrekkelijk welkomstaanbod van maximaal $1.000 en de mogelijkheid om zonder problemen poker te spelen via een webbrowser.

BetOnline Poker FAQ

Kan ik poker spelen met andere spelers voor geld?

Elke speler kan tegen andere spelers spelen voor echt geld. Het enige wat je hoeft te doen is de BetOnline poker client te downloaden en je bent klaar om te spelen

Wat is het minimum stortingsbedrag bij BetOnline?

De minimale storting bij BetOnline is $20 als u Bitcoin of Litecoin gebruikt als uw betalingsoptie. Als je Visa of Mastercard gebruikt is het $50.

Kan ik een welkomstbonus krijgen als ik speel met een minimale storting?

Ja, dat kan je wel.

Kan ik mijn credit of debit card gebruiken om een storting te doen?

Ja. Zowel Visa als MasterCard worden geaccepteerd

Waarom heb ik mijn toernooiwinsten nog niet ontvangen?

Toernooiwinsten worden pas uitbetaald als het hele toernooi is afgelopen.

Over de auteur

Dusan Jovanovic Redacteur

Dusan has a keen interest in online gambling laws. Making his posts well worth a read to find where poker is legal and upcoming changes to the law..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *